MassMail tani mbështet iPhone dhe iPad – Ngritni marketingun tuaj dixhital në lëvizje!

A jeni gati të çoni fushatat tuaja të marketingut me email në nivelin tjetër? Lajm i madh! MassMail, mjeti thelbësor për marketing të fuqishëm dhe efikas me email, tani mbështet iPhone dhe iPad. Pavarësisht nëse jeni në zyrë, në rrugë ose duke pushuar në shtëpi, tani mund të menaxhoni fushatat tuaja të postës elektronike pa probleme nga pajisjet tuaja të preferuara Apple.

Çfarë është MassMail?
MassMail është një mjet gjithëpërfshirës i marketingut me email i krijuar për të përmirësuar përpjekjet tuaja të marketingut dixhital. Kjo ju lejon të menaxhoni pa mundim llogari të shumta dërguesish, të vërtetoni adresat e emailit, të importoni listat e marrësve dhe të arrini një numër masiv pajtimtarësh me vetëm një klikim të vetëm. E krijuar për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës, MassMail siguron që fushatat tuaja të jenë efikase dhe efektive.

Karakteristikat kryesore të MassMail
Llogaritë e shumëfishta të dërguesit: Shtoni dhe menaxhoni me lehtësi llogari të shumta të postës elektronike të dërguesit për të diversifikuar fushatat tuaja të marketingut.
Verifikimi i emailit: Sigurohuni që adresat tuaja të emailit të jenë të vlefshme për të përmirësuar dorëzimin dhe për të zvogëluar normat e kthimit.
Shtoni shpejt ofruesit e shërbimeve: Integroni pa probleme ofruesit e shërbimeve të postës elektronike të përdorura shpesh për një proces të qetë konfigurimi.
Importi CSV: Thjeshtoni konfigurimin e fushatës suaj të postës elektronike duke importuar shpejt një numër të madh marrësish nga skedarët CSV.
Ndjekja e progresit: Monitoroni përparimin e dërgimit të emailit tuaj në kohë reale për të mbajtur gjurmët e statusit të fushatës suaj.
Karakteristikat themelore
Konfigurimi i lehtë i fushatës: Ndërfaqja jonë intuitive e bën procesin e marketingut me email të drejtpërdrejtë dhe pa probleme.
Dizajn miqësor për përdoruesit: Shijoni një përvojë të qetë të krijuar për të gjitha nivelet e aftësive, nga fillestarët deri tek tregtarët me përvojë.
Dokumentacion i dobishëm: Përfitoni sa më shumë nga MassMail me dokumentacion gjithëpërfshirës për t’ju udhëhequr me çdo pyetje që mund të keni.
Tani në dispozicion në iPhone dhe iPad
Me MassMail tani të disponueshëm në iPhone dhe iPad, ju keni fuqinë për të menaxhuar fushatat tuaja të marketingut dixhital në çdo kohë, kudo. Ja se si mund të përfitoni nga ky përditësim:

Fleksibiliteti: Menaxhoni fushatat tuaja në lëvizje, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar, në një takim ose duke punuar në distancë.
Komoditeti: Qasuni në të gjitha veçoritë e fuqishme të MassMail direkt nga iPhone ose iPad juaj, duke u siguruar që të mos humbisni kurrë asnjë goditje.
Efikasiteti: Vazhdoni përpjekjet tuaja të marketingut pa u lidhur me një desktop ose laptop, duke e bërë rrjedhën tuaj të punës më dinamike dhe më të përgjegjshme.
Pse të zgjidhni MassMail?
MassMail është zgjidhja përfundimtare për këdo që kërkon të përmirësojë strategjinë e tyre të marketingut dixhital. Pavarësisht nëse jeni pronar i një biznesi të vogël, një tregtar dixhital ose dikush që kërkon të angazhohet me audiencën tuaj nëpërmjet emailit, MassMail ka gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar një fushatë të suksesshme marketingu. Shkarkojeni atë sot në iPhone ose iPad tuaj dhe zhbllokoni potencialin e marketingut efektiv me email!

Filloni sot!
Shkarkoni MassMail nga App Store dhe filloni të ngrini fushatat tuaja të marketingut me email. Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të përkushtuar të mbështetjes. Komentet tuaja janë ato që na mbajnë të inovuar dhe të përpiqemi për përsosmëri!

MassMail

MassMail - Fushata të fuqishme të produktit

Have A Try !
Have A Try !