Tag: prezantimi i të dhënave

  • Grafiku i njohurive arrin numrin 21 në Grafikë dhe Dizajn

    Jemi të emocionuar të njoftojmë se KnowledgeGraph ka arritur vendin e 21-të në kategorinë Graphics & Design në App Store! Ky moment historik pasqyron përkushtimin tonë për të ofruar një mjet të fuqishëm dhe intuitiv për transformimin e të dhënave në grafikë njohurish depërtuese. Çfarë është Grafiku i Njohurive? KnowledgeGraph është aplikacioni i fundit për…

  • Grafiku i njohurive arrin numrin 21 në Grafikë dhe Dizajn

    Jemi të emocionuar të njoftojmë se KnowledgeGraph ka arritur vendin e 21-të në kategorinë Graphics & Design në App Store! Ky moment historik pasqyron përkushtimin tonë për të ofruar një mjet të fuqishëm dhe intuitiv për transformimin e të dhënave në grafikë njohurish depërtuese. Çfarë është Grafiku i Njohurive? KnowledgeGraph është aplikacioni i fundit për…

Have A Try !
Have A Try !