SunBurstMaster终极旭日图制件工作!

SunBurstMaster е най-добрият инструмент за създаване на диаграми за iPhone, iPad и Mac. Лесно създавайте интерактивни и персонализирани диаграми, показвайте 、 академични изследвания、 пазарен маркетинг и т.н.电影。 Изтеглете и се абонирайте сега, освободете творчеството си!

SunBurstMaster е най-добрият инструмент за създаване на iPhone, iPad и Mac Независимо дали сте анализатор на данни, изследовател или някой, който иска да разкаже история за данни, SunBurstMaster може да ви предостави полезна информация.

основна функция:

1. 旭日图剧情:Използвайте професионален шаблон, за да проектирате уникален 旭日图, за да покажете многостепенната структура на сложни данни.

2. Висококачествен експорт: 以експортирайте своя дизайн с висока разделителна способност以以图像和онлайн демо。

3. Динамична актуализация: автоматично актуализирайте диаграмата при промяна на данните, за да поддържате съдържанието свежо.

основна функция:

1. Удобен за потребителя дизайн: Безпроблемно потребителско изживяване, предназначено за iPhone, iPad и Mac.

2. Разширени инструменти за редактиране: Използвайте мощни инструменти за прецизно редактиране и подобряване на диаграмата.

3. Съвместимост на различни платформи: Безпроблемно превключване между различни устройства, поддържане на работния поток.

Сценарий на приложение:

1. Бизнес анализ: визуализация на данни, създадена за продажби, анализ на пазара и вземане на бизнес решения.

2. Академични изследвания: Създавайте ясни диаграми и представяйте сложни изследователски данни.

3. Доклад и презентация: Проектиране на презентационна диаграма или PPT, подобряване на професионализма на доклада и презентацията.

4. Маркетинг: Създавайте красиви визуални материали за маркетингови дейности, пускане на продукти и фирмени дейности.

5. Личен проект: Създайте персонализиран проект за визуализация на данни и покажете историята на вашите данни.

6. Образователна цел: За представяне в класната стая, училищен проект и образователен материал, създаден инструмент за визуална помощ.

7. 非营利动事:设计有情动的设计来报定上海力力和南京动事。

8. Финансов анализ: Подробна диаграма, създадена за инвестиционна комбинация, пазарна тенденция и финансов отчет.

9. Правителствени и обществени услуги: показване на данни за политиките, социални изследвания и резултати от визуализация на проекти за обществени услуги.

10. Технически доклад: Създайте ясни диаграми и презентации на данни за техническа документация и проекти за развитие.

Независимо дали сте опитен експерт по данни или начинаещ, който току-що започва да изследва визуализацията на данни, SunBurstMaster е вашият първи избор за създаване на красиви диаграми с професионално качество Изтеглете и се абонирайте сега, за да отключите повече функции и да разгърнете творчеството си чрез SunBurstMaster!

Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нашия професионален екип за поддръжка. Вашите отзиви за нас са много добри!

https://apps.apple.com/app/sunburstmaster/id6504783212

SunBurstMaster

Have A Try !
Have A Try !