SunBurstMaster终极旭日图制件工作!

SunBurstMaster és l’eina de creació de gràfics definitiva per a iPhone, iPad i Mac. Creeu fàcilment gràfics interactius i personalitzats, mostreu dades complexes, 、 investigació acadèmica, màrqueting de mercat, etc.电影。 Descarrega’t i subscriu-te ara, deixa anar la teva creativitat!

SunBurstMaster és l’eina definitiva per crear iPhone, iPad i Mac Tant si sou un analista de dades, un investigador o qualsevol persona que vulgui explicar una història sobre dades, SunBurstMaster us pot proporcionar informació útil.

funció bàsica:

1. 旭日图剧情:Utilitzeu una plantilla professional per dissenyar un 旭日图 únic, per mostrar l’estructura multinivell de dades complexes.

2. Exportació d’alta qualitat: 以exporta el teu disseny en alta resolució以以图像和demo en línia。

3. Actualització dinàmica: actualitzeu automàticament el gràfic a mesura que canvien les dades per mantenir el contingut actual.

funció bàsica:

1. Disseny fàcil d’utilitzar: experiència d’usuari perfecta dissenyada per a iPhone, iPad i Mac.

2. Eines d’edició avançades: utilitzeu eines potents per editar i millorar els gràfics amb precisió.

3. Compatibilitat multiplataforma: canvia perfectament entre diferents dispositius, manté el flux de treball.

Escenari d’aplicació:

1. Anàlisi empresarial: visualització de dades creada per a vendes, anàlisi de mercat i presa de decisions empresarials.

2. Recerca acadèmica: Creeu gràfics clars i presenteu dades de recerca complexes.

3. Memòria i presentació: Dissenyar un gràfic de presentació o PPT, millorant la professionalitat de la memòria i presentació.

4. Màrqueting: creeu materials visuals bonics per a activitats de màrqueting, llançaments de productes i activitats de l’empresa.

5. Projecte personal: creeu un projecte de visualització de dades personalitzat i visualitzeu la vostra història de dades.

6. Propòsit educatiu: per a la presentació a l’aula, el projecte escolar i l’eina d’ajuda visual creada amb material educatiu.

7. 非营利动事:设计有情动的设计来报定上海力力和南京动事。

8. Anàlisi financera: gràfic detallat creat per a la combinació d’inversions, tendència del mercat i informe financer.

9. Govern i servei públic: visualització de dades de polítiques, investigació social i resultats de visualització de projectes de servei públic.

10. Informe tècnic: Crea gràfics clars i presentacions de dades per a la documentació tècnica i els projectes de desenvolupament.

Tant si sou un expert en dades amb experiència com si és un principiant que comença a explorar la visualització de dades, SunBurstMaster és la vostra primera opció per crear gràfics bonics i de qualitat professional.

Si teniu cap pregunta o suggeriment, poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’assistència professional.

https://apps.apple.com/app/sunburstmaster/id6504783212

SunBurstMaster

Have A Try !
Have A Try !