MassMail zdaj podpira iPhone in iPad – izboljšajte svoj digitalni marketing na poti!

Ali ste pripravljeni popeljati svoje e-poštne marketinške kampanje na višjo raven? Odlična novica! MassMail, bistveno orodje za zmogljivo in učinkovito e-poštno trženje, zdaj podpira iPhone in iPad. Ne glede na to, ali ste v pisarni, na poti ali se sproščate doma, lahko zdaj nemoteno upravljate svoje e-poštne akcije iz svojih najljubših naprav Apple.

Kaj je MassMail?
MassMail je obsežno orodje za e-poštno trženje, zasnovano za racionalizacijo vaših prizadevanj za digitalno trženje. Omogoča vam enostavno upravljanje več računov pošiljateljev, preverjanje e-poštnih naslovov, uvoz seznamov prejemnikov in doseganje velikega števila naročnikov z enim samim klikom. MassMail, zasnovan za tržnike vseh stopenj izkušenj, zagotavlja, da so vaše kampanje učinkovite in uspešne.

Ključne lastnosti MassMail
Več računov pošiljateljev: preprosto dodajte in upravljajte več e-poštnih računov pošiljateljev, da popestrite svoje marketinške akcije.
Preverjanje e-pošte: zagotovite, da so vaši e-poštni naslovi veljavni, da izboljšate dostavljivost in zmanjšate stopnjo obiskov ene strani.
Hitro dodajte ponudnike storitev: Brezhibno integrirajte pogosto uporabljene ponudnike e-poštnih storitev za gladek postopek namestitve.
Uvoz CSV: Poenostavite nastavitev vaše e-poštne akcije s hitrim uvozom velikega števila prejemnikov iz datotek CSV.
Sledenje napredku: Spremljajte napredek dostave e-pošte v realnem času, da spremljate stanje vaše akcije.
Osnovne lastnosti
Enostavna nastavitev oglaševalske akcije: naš intuitivni vmesnik naredi postopek e-poštnega trženja preprost in brez težav.
Uporabniku prijazen dizajn: Uživajte v brezhibni izkušnji, zasnovani za vse ravni znanja, od začetnikov do izkušenih tržnikov.
Uporabna dokumentacija: kar najbolje izkoristite MassMail z izčrpno dokumentacijo, ki vas bo vodila skozi morebitna vprašanja.
Zdaj na voljo za iPhone in iPad
Z MassMailom, ki je zdaj na voljo v napravah iPhone in iPad, lahko kadar koli in kjerkoli upravljate svoje digitalne marketinške kampanje. Tukaj je opisano, kako lahko izkoristite to posodobitev:

Prilagodljivost: upravljajte svoje oglaševalske akcije na poti, ne glede na to, ali ste na potovanju, na sestanku ali delate na daljavo.
Priročnost: dostopajte do vseh zmogljivih funkcij MassMail neposredno iz iPhona ali iPada, kar zagotavlja, da ne boste nikoli zamudili nobenega utripa.
Učinkovitost: Nadaljujte s svojimi trženjskimi prizadevanji, ne da bi bili vezani na namizni ali prenosni računalnik, zaradi česar bo vaš potek dela bolj dinamičen in odziven.
Zakaj izbrati MassMail?
MassMail je najboljša rešitev za vsakogar, ki želi izboljšati svojo strategijo digitalnega trženja. Ne glede na to, ali ste lastnik malega podjetja, digitalni tržnik ali kdorkoli, ki želi komunicirati s svojim občinstvom prek e-pošte, ima MassMail vse, kar potrebujete za vodenje uspešne marketinške kampanje. Prenesite ga še danes na svoj iPhone ali iPad in odklenite potencial učinkovitega e-poštnega trženja!

Začnite danes!
Prenesite MassMail iz App Store in začnite nadgrajevati svoje e-poštne marketinške kampanje. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, se obrnite na našo posebno skupino za podporo. Vaše povratne informacije so tisto, zaradi česar smo inovativni in stremimo k odličnosti!

MassMail

MassMail - Zmogljive e-poštne akcije | Product Hunt

Have A Try !
Have A Try !