MassMail tukee nyt iPhonea ja iPadia – nosta digitaalista markkinointiasi liikkeellä ollessasi!

Oletko valmis viemään sähköpostimarkkinointikampanjasi uudelle tasolle? Hyviä uutisia! MassMail, tehokkaan ja tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin työkalu, tukee nyt iPhonea ja iPadia. Olitpa toimistossa, tien päällä tai rentoutumassa kotona, voit nyt hallita sähköpostikampanjoitasi saumattomasti Applen suosikkilaitteistasi.

Mikä on MassMail?
MassMail on kattava sähköpostimarkkinointityökalu, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan digitaalista markkinointiasi. Sen avulla voit hallita vaivattomasti useita lähettäjätilejä, vahvistaa sähköpostiosoitteita, tuoda vastaanottajaluetteloita ja tavoittaa suuren määrän tilaajia yhdellä napsautuksella. Kaiken tasoisille markkinoijille suunniteltu MassMail varmistaa, että kampanjasi ovat sekä tehokkaita että vaikuttavia.

MassMailin tärkeimmät ominaisuudet
Useita lähettäjätilejä: Lisää ja hallitse vaivattomasti useita lähettäjän sähköpostitilejä monipuolistaaksesi markkinointikampanjoitasi.
Sähköpostin vahvistus: Varmista, että sähköpostiosoitteesi ovat kelvollisia, jotta voit parantaa toimitettavuutta ja vähentää poistumisprosenttia.
Lisää palveluntarjoajia nopeasti: Integroi usein käytetyt sähköpostipalveluntarjoajat saumattomasti, jotta asennusprosessi sujuu.
CSV-tuonti: Yksinkertaista sähköpostikampanjasi määritystä tuomalla nopeasti suuri määrä vastaanottajia CSV-tiedostoista.
Edistymisen seuranta: Seuraa sähköpostisi toimituksen edistymistä reaaliajassa seurataksesi kampanjasi tilaa.
Perusominaisuudet
Helppo kampanjan määritys: Intuitiivinen käyttöliittymämme tekee sähköpostimarkkinoinnin prosessista suoraviivaista ja vaivatonta.
Käyttäjäystävällinen suunnittelu: Nauti saumattomasta kokemuksesta, joka on suunniteltu kaikille taitotasoille, aloittelijoista kokeneille markkinoijille.
Hyödyllinen dokumentaatio: Ota kaikki irti MassMailista kattavan dokumentaation avulla, joka opastaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.
Nyt saatavilla iPhonelle ja iPadille
MassMail on nyt saatavilla iPhonelle ja iPadille, joten voit hallita digitaalisia markkinointikampanjoitasi missä ja milloin tahansa. Näin voit hyötyä tästä päivityksestä:

Joustavuus: Hallinnoi kampanjoitasi liikkeellä ollessasi, olitpa matkoilla, kokouksessa tai etätyössä.
Mukavuus: Pääset kaikkiin MassMailin tehokkaisiin ominaisuuksiin suoraan iPhonesta tai iPadista, mikä varmistaa, että et koskaan jää paitsi.
Tehokkuus: Jatka markkinointityötäsi olematta sidottu pöytäkoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen, mikä tekee työnkulkustasi dynaamisemman ja reagoivamman.
Miksi valita MassMail?
MassMail on paras ratkaisu kaikille, jotka haluavat parantaa digitaalisen markkinointistrategiansa. Olitpa pienyrityksen omistaja, digitaalinen markkinoija tai kuka tahansa, joka haluaa olla yhteydessä yleisöösi sähköpostitse, MassMaililla on kaikki mitä tarvitset onnistuneen markkinointikampanjan toteuttamiseen. Lataa se jo tänään iPhonellesi tai iPadillesi ja hyödynnä tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet!

Aloita jo tänään!
Lataa MassMail App Storesta ja aloita sähköpostimarkkinointikampanjoidesi tehostaminen. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota yhteyttä tukitiimiimme. Palautteesi saa meidät innovoimaan ja pyrkimään huippuosaamiseen!

MassMail

MassMail - Tehokkaat sähköpostikampanjat

Have A Try !
Have A Try !