MassMail ara admet iPhone i iPad: milloreu el vostre màrqueting digital sobre la marxa!

Esteu preparat per portar les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic al següent nivell? Una gran notícia! MassMail, l’eina essencial per al màrqueting per correu electrònic potent i eficient, ara és compatible amb iPhone i iPad. Tant si esteu a l’oficina, a la carretera o relaxant-vos a casa, ara podeu gestionar les vostres campanyes de correu electrònic sense problemes des dels vostres dispositius Apple preferits.

Què és MassMail?
MassMail és una eina completa de màrqueting per correu electrònic dissenyada per racionalitzar els vostres esforços de màrqueting digital. Us permet gestionar sense esforç diversos comptes de remitents, validar adreces de correu electrònic, importar llistes de destinataris i arribar a un gran nombre de subscriptors amb un sol clic. Dissenyat per a venedors de tots els nivells d’experiència, MassMail garanteix que les vostres campanyes siguin eficients i efectives.

Característiques principals de MassMail
Comptes de diversos remitents: afegiu i gestioneu sense esforç diversos comptes de correu electrònic de remitents per diversificar les vostres campanyes de màrqueting.
Verificació de correu electrònic: assegureu-vos que les vostres adreces de correu electrònic siguin vàlides per millorar la capacitat de lliurament i reduir les taxes de rebot.
Afegiu ràpidament proveïdors de serveis: integreu perfectament els proveïdors de serveis de correu electrònic utilitzats amb freqüència per a un procés de configuració fluid.
Importació CSV: simplifiqueu la configuració de la vostra campanya de correu electrònic important ràpidament un gran nombre de destinataris dels fitxers CSV.
Seguiment del progrés: supervisa el progrés de l’enviament del correu electrònic en temps real per fer un seguiment de l’estat de la campanya.
Característiques bàsiques
Configuració fàcil de la campanya: la nostra interfície intuïtiva fa que el procés de màrqueting per correu electrònic sigui senzill i sense problemes.
Disseny fàcil d’utilitzar: gaudeix d’una experiència perfecta dissenyada per a tots els nivells d’habilitat, des de principiants fins a professionals de màrqueting experimentats.
Documentació útil: aprofiteu al màxim MassMail amb una documentació completa que us guiarà a través de qualsevol pregunta que tingueu.
Ara disponible a iPhone i iPad
Amb MassMail ara disponible a iPhone i iPad, teniu el poder de gestionar les vostres campanyes de màrqueting digital en qualsevol moment i en qualsevol lloc. A continuació, es mostra com podeu beneficiar-vos d’aquesta actualització:

Flexibilitat: gestioneu les vostres campanyes des de qualsevol lloc, ja sigui de viatge, en una reunió o treballant a distància.
Comoditat: accediu a totes les potents funcions de MassMail directament des del vostre iPhone o iPad, assegurant-vos que mai no us perdeu cap ritme.
Eficàcia: continueu amb els vostres esforços de màrqueting sense estar lligat a un ordinador o un ordinador portàtil, fent que el vostre flux de treball sigui més dinàmic i sensible.
Per què triar MassMail?
MassMail és la solució definitiva per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva estratègia de màrqueting digital. Tant si sou propietari d’una petita empresa, un venedor digital o qualsevol persona que vulgui relacionar-se amb el vostre públic per correu electrònic, MassMail té tot el que necessiteu per dur a terme una campanya de màrqueting amb èxit. Descarrega’l avui al teu iPhone o iPad i desbloqueja el potencial del màrqueting per correu electrònic eficaç!

Comença avui!
Baixeu MassMail des de l’App Store i comenceu a millorar les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic. Si teniu qualsevol consulta o suggeriment, poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’assistència dedicat. Els vostres comentaris són el que ens fa innovar i lluitar per l’excel·lència!

MassMail

MassMail - Potents campanyes de correu electrònic

Have A Try !
Have A Try !