MassMail acceptă acum iPhone și iPad – Crește-ți marketingul digital din mers!

Sunteți gata să vă duceți campaniile de marketing prin e-mail la următorul nivel? Vesti bune! MassMail, instrumentul esențial pentru marketing prin e-mail puternic și eficient, acceptă acum iPhone și iPad. Indiferent dacă sunteți la birou, pe drum sau vă relaxați acasă, acum vă puteți gestiona campaniile de e-mail fără probleme de pe dispozitivele Apple preferate.

Ce este MassMail?
MassMail este un instrument cuprinzător de marketing prin e-mail, conceput pentru a vă eficientiza eforturile de marketing digital. Vă permite să gestionați fără efort mai multe conturi de expeditori, să validați adrese de e-mail, să importați liste de destinatari și să ajungeți la un număr masiv de abonați cu un singur clic. Conceput pentru marketeri de toate nivelurile de experiență, MassMail asigură că campaniile dvs. sunt atât eficiente, cât și eficiente.

Caracteristicile cheie ale MassMail
Conturi cu mai multe expeditori: adăugați și gestionați fără efort mai multe conturi de e-mail pentru expeditori pentru a vă diversifica campaniile de marketing.
Verificare e-mail: asigurați-vă că adresele dvs. de e-mail sunt valide pentru a îmbunătăți capacitatea de livrare și pentru a reduce ratele de respingere.
Adăugați rapid furnizori de servicii: integrați fără probleme furnizorii de servicii de e-mail folosiți frecvent pentru un proces de configurare fără probleme.
Import CSV: simplificați configurarea campaniei de e-mail importând rapid un număr mare de destinatari din fișierele CSV.
Urmărirea progresului: monitorizați progresul livrării de e-mailuri în timp real pentru a urmări starea campaniei dvs.
Caracteristici de bază
Configurare ușoară a campaniei: interfața noastră intuitivă face procesul de marketing prin e-mail simplu și fără probleme.
Design ușor de utilizat: Bucurați-vă de o experiență perfectă, concepută pentru toate nivelurile de calificare, de la începători la specialiști în marketing cu experiență.
Documentație utilă: profitați la maximum de MassMail cu o documentație cuprinzătoare pentru a vă ghida prin orice întrebări pe care le puteți avea.
Acum disponibil pe iPhone și iPad
Cu MassMail acum disponibil pe iPhone și iPad, aveți puterea de a vă gestiona campaniile de marketing digital oricând și oriunde. Iată cum puteți beneficia de această actualizare:

Flexibilitate: gestionați-vă campaniile din mers, fie că sunteți în călătorie, la o întâlnire sau lucrați de la distanță.
Comoditate: Accesați toate funcțiile puternice ale MassMail direct de pe iPhone sau iPad, asigurându-vă că nu pierdeți nicio ritm.
Eficiență: Continuați-vă eforturile de marketing fără a fi legat de un desktop sau laptop, făcând fluxul de lucru mai dinamic și mai receptiv.
De ce să alegeți MassMail?
MassMail este soluția supremă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească strategia de marketing digital. Fie că sunteți proprietarul unei mici afaceri, un agent de marketing digital sau oricine dorește să interacționeze cu publicul prin e-mail, MassMail are tot ce aveți nevoie pentru a desfășura o campanie de marketing de succes. Descărcați-l astăzi pe iPhone sau iPad și deblocați potențialul unui marketing eficient prin e-mail!

Incepe astazi!
Descărcați MassMail din App Store și începeți să vă îmbunătățiți campaniile de marketing prin e-mail. Dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență dedicată. Feedback-ul dvs. este ceea ce ne face să inovăm și să ne străduim spre excelență!

MassMail

MassMail - Campanii puternice de e-mail

Have A Try !
Have A Try !