MassMail вече поддържа iPhone и iPad – издигнете своя дигитален маркетинг в движение!

Готови ли сте да пренесете имейл маркетинг кампаниите си на следващото ниво? Страхотна новина! MassMail, основният инструмент за мощен и ефективен имейл маркетинг, вече поддържа iPhone и iPad. Независимо дали сте в офиса, на път или си почивате у дома, сега можете безпроблемно да управлявате своите имейл кампании от любимите си устройства на Apple.

Какво е MassMail?
MassMail е цялостен инструмент за имейл маркетинг, предназначен да рационализира вашите усилия за дигитален маркетинг. Тя ви позволява без усилие да управлявате множество акаунти на податели, да валидирате имейл адреси, да импортирате списъци с получатели и да достигате до огромен брой абонати само с едно кликване. Създаден за търговци с всякакво ниво на опит, MassMail гарантира, че вашите кампании са както ефективни, така и ефективни.

Основни характеристики на MassMail
Множество акаунти на податели: Без усилие добавяйте и управлявайте множество имейл акаунти на податели, за да разнообразите маркетинговите си кампании.
Проверка на имейл: Уверете се, че вашите имейл адреси са валидни, за да подобрите възможността за доставка и да намалите степента на отпадане.
Бързо добавяне на доставчици на услуги: Безпроблемно интегрирайте често използвани доставчици на имейл услуги за плавен процес на настройка.
Импортиране на CSV: Опростете настройката на вашата имейл кампания чрез бързо импортиране на голям брой получатели от CSV файлове.
Проследяване на напредъка: Наблюдавайте напредъка на доставката на вашия имейл в реално време, за да следите състоянието на кампанията си.
Основни функции
Лесна настройка на кампания: Нашият интуитивен интерфейс прави процеса на имейл маркетинг лесен и безпроблемен.
Удобен за потребителя дизайн: Насладете се на безпроблемно изживяване, предназначено за всички нива на умения, от начинаещи до опитни търговци.
Полезна документация: Извлечете максимума от MassMail с изчерпателна документация, която да ви преведе през всички въпроси, които може да имате.
Вече се предлага за iPhone и iPad
С MassMail, който вече е наличен на iPhone и iPad, имате силата да управлявате своите дигитални маркетингови кампании по всяко време и навсякъде. Ето как можете да се възползвате от тази актуализация:

Гъвкавост: Управлявайте кампаниите си в движение, независимо дали пътувате, на среща или работите дистанционно.
Удобство: Достъп до всички мощни функции на MassMail директно от вашия iPhone или iPad, гарантирайки, че никога няма да пропуснете нито един удар.
Ефективност: Продължете маркетинговите си усилия, без да сте обвързани с настолен или лаптоп, което прави работния ви процес по-динамичен и отзивчив.
Защо да изберете MassMail?
MassMail е най-доброто решение за всеки, който иска да подобри своята дигитална маркетингова стратегия. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, специалист по дигитален маркетинг или някой, който иска да се ангажира с вашата аудитория чрез имейл, MassMail има всичко необходимо за провеждане на успешна маркетингова кампания. Изтеглете го днес на вашия iPhone или iPad и отключете потенциала на ефективния имейл маркетинг!

Започнете днес!
Изтеглете MassMail от App Store и започнете да повишавате маркетинговите си кампании по имейл. Ако имате някакви запитвания или предложения, моля, свържете се с нашия специализиран екип за поддръжка. Вашата обратна връзка е това, което ни кара да правим иновации и да се стремим към съвършенство!

MassMail

MassMail - Мощни имейл кампании | Product Hunt

Have A Try !
Have A Try !