KnowledgeGraph arriba al número 21 en gràfics i disseny

Estem encantats d’anunciar que KnowledgeGraph ha assolit el lloc número 21 a la categoria de Gràfics i Disseny a l’App Store! Aquesta fita reflecteix el nostre compromís de proporcionar una eina potent i intuïtiva per transformar les dades en gràfics de coneixement perspicaces.

Què és KnowledgeGraph?
KnowledgeGraph és l’aplicació definitiva per crear gràfics de coneixement complets a iOS, macOS i visionOS. Tant si sou un investigador, un estudiant o un entusiasta de les dades, KnowledgeGraph us ajuda a visualitzar relacions i coneixements complexos d’una manera visualment atractiva.

Característiques clau de KnowledgeGraph

1. Entrada de dades intuïtiva
Introduïu les vostres dades sense problemes per crear gràfics de coneixement personalitzats amb facilitat. La nostra interfície fàcil d’utilitzar fa que l’entrada de dades sigui senzilla i eficient, la qual cosa us permet centrar-vos a analitzar les vostres dades.

2. Importació de dades
Racionalitzeu el vostre procés de creació de gràfics important fàcilment dades dels fitxers CSV. Aquesta característica garanteix que podeu començar ràpidament amb els vostres conjunts de dades existents sense cap molèstia.

3. Disseny elegant
Creeu visualitzacions de dades complexes amb la nostra interfície fàcil d’utilitzar i visualment atractiva. Les nostres eines de disseny us permeten crear gràfics de qualitat professional que siguin alhora informatius i estèticament agradables.

4. Nodes i vores personalitzables
Personalitzeu els vostres gràfics amb diferents estils i opcions de color per a representacions clares i diferents. Personalitzeu els nodes i les vores per ressaltar els punts de dades i les relacions importants de manera eficaç.

5. Exportació d’alta qualitat
Comparteix i integra els teus gràfics de coneixement amb exportacions d’alta resolució, perfectes per a presentacions i informes. Assegureu-vos que les vostres visualitzacions de dades estiguin preparades per a la presentació amb només uns quants clics.

6. Optimització multiplataforma
Optimitzat per a iOS, macOS i visionOS per garantir una experiència d’usuari fluida i eficient en tots els dispositius. Gaudeix d’una experiència perfecta tant si estàs treballant al teu iPhone, iPad, Mac o utilitzant visionOS.

Per què triar KnowledgeGraph?
KnowledgeGraph està dissenyat per transformar les vostres dades en informació útil. Amb la nostra aplicació, podeu crear gràfics de coneixement detallats i interactius que facin que les dades complexes siguin fàcils d’entendre i analitzar. El nostre recent ascens al número 21 al gràfic d’Imatge i disseny és un testimoni de la creixent popularitat de l’aplicació i del valor que ofereix als nostres usuaris.

Uneix-te a la nostra comunitat en creixement

Baixeu KnowledgeGraph ara i formeu part d’una comunitat que valora el poder de la visualització de dades. Desbloqueja tot el potencial de les teves dades amb una eina potent i fàcil d’utilitzar.

Per a consultes o suggeriments, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de suport dedicat. Els vostres comentaris són molt valuosos per a nosaltres i ens ajuden a seguir millorant i innovant.

Baixeu KnowledgeGraph i comenceu a crear gràfics de coneixement perspicaces avui mateix!

Botiga d’aplicacions

KnowledgeGraph - Base de coneixements avançats

Gràcies per donar suport a KnowledgeGraph. Aquí és per transformar les dades en coneixement, un gràfic a la vegada! 🚀

Have A Try !
Have A Try !