IDWaterMark – Ranked 8th on the Business Charts

In het huidige digitale tijdperk is het beschermen en tentoonstellen van uw afbeeldingen en werken belangrijker dan ooit geworden. IDWaterMark is een robuuste applicatie die is ontworpen om aan al uw watermerkbehoeften te voldoen en naadloze ervaringen op uw apparaten te bieden. Met onze app kunt u uw afbeeldingen verbeteren met professionele watermerken, waardoor uw creaties een uniek merkteken krijgen.
Belangrijkste kenmerken

Veelzijdige formaatondersteuning:
Bewerk en watermerk moeiteloos verschillende afbeeldingsformaten.

Aanpasbare watermerken:
Pas uw watermerken tot in de perfectie aan en kies uit een verscheidenheid aan lettertypen, kleuren, formaten, rotatiehoeken en stijlen die bij uw unieke esthetiek passen.

Rijke watermerkopties:
Ontdek een gevarieerde reeks watermerkmogelijkheden, of u nu één watermerk toevoegt of volledige dekking bereikt met meerdere watermerken.

Creatieve spiegel omdraaien:
Laat uw creativiteit de vrije loop door watermerken horizontaal of verticaal om te draaien en unieke en boeiende effecten aan uw beelden toe te voegen.

Gebruiksvriendelijke interface:
Geniet van een naadloze bewerkingservaring met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor watermerken voor iedereen toegankelijk wordt.

Hoogwaardige export:
Exporteer uw afbeeldingen met een watermerk in hoge resolutie, zodat u ze eenvoudig kunt delen of integreren in uw projecten.

Selectie van meerdere bestanden en PDF-watermerken (alleen macOS-versie):
Ondersteuning voor het tegelijk selecteren van meerdere bestanden en het toevoegen van watermerken aan PDF-bestanden, waardoor de efficiëntie van uw workflow aanzienlijk wordt verbeterd.

Toepassingsscenario’s

Fotografen en ontwerpers:
Voeg gepersonaliseerde watermerken toe aan uw werk, bescherm uw auteursrecht en breng uw merk onder de aandacht.

Bedrijven en marketingteams:
Voeg in batch bedrijfslogo’s toe aan productafbeeldingen, waardoor de merkbekendheid wordt vergroot.

Gebruikers van sociale media:
Voeg snel watermerken toe aan gedeelde afbeeldingen om ongeoorloofd gebruik en verspreiding te voorkomen.

Onderwijs en academische wereld:
Voeg identificatiegegevens toe aan lesmateriaal en onderzoeksresultaten, zodat de beveiliging van intellectueel eigendom wordt gewaarborgd.

Conclusie

Transformeer uw afbeeldingen in visueel boeiende werken met IDWaterMark. Download nu en voeg een professioneel tintje toe aan uw creaties!

https://apps.apple.com/us/app/idwatermark-file-watermark/id6449404503

Have A Try !
Have A Try !