A MassMail már támogatja az iPhone-t és az iPadet – emelje fel digitális marketingjét útközben!

Készen áll arra, hogy e-mail marketing kampányait a következő szintre emelje? Jó hír! A MassMail, a hatékony és hatékony e-mail marketing alapvető eszköze, mostantól támogatja az iPhone-t és az iPadet. Akár az irodában, akár úton van, akár otthon pihen, most zökkenőmentesen kezelheti e-mail kampányait kedvenc Apple-eszközeiről.

Mi az a MassMail?
A MassMail egy átfogó e-mail marketing eszköz, amelyet arra terveztek, hogy egyszerűsítse digitális marketingtevékenységeit. Lehetővé teszi több feladói fiók megerőltetés nélküli kezelését, e-mail címek érvényesítését, címzettek listájának importálását, és hatalmas számú előfizető elérését egyetlen kattintással. A különböző szintű marketingszakemberek számára készült MassMail biztosítja, hogy kampányai hatékonyak és eredményesek legyenek.

A MassMail főbb jellemzői
Több feladó fiók: Könnyedén vegyen fel és kezeljen több feladói e-mail fiókot, hogy változatosabbá tegye marketingkampányait.
E-mail ellenőrzés: Győződjön meg arról, hogy e-mail címei érvényesek a kézbesítés javítása és a visszafordulási arány csökkentése érdekében.
Szolgáltatók gyors hozzáadása: A gyakran használt e-mail szolgáltatók zökkenőmentes integrálása a zökkenőmentes beállítás érdekében.
CSV-importálás: Egyszerűsítse e-mail kampányának beállítását azáltal, hogy gyorsan importál nagyszámú címzettet CSV-fájlokból.
Haladás követése: Kövesse nyomon az e-mailek kézbesítésének előrehaladását valós időben, hogy nyomon kövesse kampánya állapotát.
Alapvető funkciók
Egyszerű kampánybeállítás: Intuitív kezelőfelületünk egyszerűvé és problémamentessé teszi az e-mail marketing folyamatát.
Felhasználóbarát kialakítás: Élvezze a zökkenőmentes élményt, amelyet minden képzettségi szintre terveztek, a kezdőktől a tapasztalt marketingszakemberekig.
Hasznos dokumentáció: Hozza ki a legtöbbet a MassMail szolgáltatásból az átfogó dokumentáció segítségével, amely végigvezeti Önt a felmerülő kérdéseken.
Most elérhető iPhone és iPad készülékeken
Az iPhone-on és iPaden is elérhető MassMail segítségével bármikor és bárhol kezelheti digitális marketingkampányait. Így profitálhat ebből a frissítésből:

Rugalmasság: Kezelje kampányait útközben, akár utazáson, értekezleten vagy távolról dolgozik.
Kényelem: Hozzáférés a MassMail összes hatékony funkciójához közvetlenül iPhone-járól vagy iPad-jéről, biztosítva, hogy egyetlen ütemről se maradjon le.
Hatékonyság: Folytassa marketing erőfeszítéseit anélkül, hogy asztali számítógéphez vagy laptophoz kellene kötnie, így a munkafolyamat dinamikusabb és érzékenyebb lesz.
Miért válassza a MassMail-t?
A MassMail a tökéletes megoldás mindazok számára, akik digitális marketingstratégiájukat szeretnék továbbfejleszteni. Legyen Ön kisvállalkozás tulajdonos, digitális marketingszakember vagy bárki, aki e-mailben szeretne kapcsolatba lépni a közönségével, a MassMail mindent tartalmaz, ami egy sikeres marketingkampány futtatásához szükséges. Töltsd le még ma iPhone-odra vagy iPadedre, és tárd fel a hatékony e-mail marketingben rejlő lehetőségeket!

Kezdje el még ma!
Töltse le a MassMail alkalmazást az App Store-ból, és kezdje el e-mailes marketingkampányainak emelését. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, lépjen kapcsolatba a dedikált ügyfélszolgálati csapatunkkal. Az Ön visszajelzése az, ami folyamatosan innovációra késztet minket, és a kiválóságra törekszünk!

MassMail

MassMail - Hatékony e-mail kampányok

Have A Try !
Have A Try !